Bose Online Müzik Servisi Üzerinde Çalışıyor

Bose 575

Beats Electronic’in ses cihazları alanındaki en önemli rakibi olan Bose’un da Beats’in yolundan giderek online müzik servisi alanına yöneleceği söyleniyor.

Yüksek kaliteli ses cihazları konusunda önde gelen firmalar arasında yer alan teknoloji firması Bose Corporation, geçtiğimiz aylarda Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından satın alınan Beats Electronics’le olan rekabetini farklı alanlara da taşıyacak gibi görünüyor. Bose tarafından yayınlanan yeni iş ilanları, firmanın son dönemde hızla yükselen müzik servisleri alanına girmek için çalışmalara başladığını gösterdi.

BOSE-OE2-3

Her geçen daha fazla kullanıcı çekmeyi başaran online müzik servisleri teknoloji firmaları için ilgi çekici bir alan olsa da, bu alanın şimdiden oldukça sıkı bir rekabete sahne alıyor olması Bose‘un işini oldukça zorlaştıracak gibi görünüyor. Spotify, Rhapsody, Rdio, Google Play Music All Access, YouTube Music Key ve Sony Music Unlimited gibi kendini kanıtlamış servislerin domine ettiği müzik servisleri alanında Beats Electronics’in tüm çabalarına rağmen istediği başarıyı elde edemediği göz önüne alındığında, Bose‘un bu alana girme konusundaki ısrarı firmanın kullanıcıları cezbedeceğine inandığı yenilikçi bir fikre sahip olabileceği yönünde yorumlanıyor.

Sony Xperia Z4 Compact ve Ultra’nın Detayları Ortaya Çıktı