Lionel Messi Instagram postu ile rekor kırdı

Lionel Messi Instagram postu ile rekor kırdı

Dünya Kupası bitti ancak izleri hala devam ediyor. Bu kapsamda birincilik alan Arjantin’den Lionel Messi Instagram postu ile rekor kırdı. İşte tüm detaylar.

Futbol megastarı Lionel Messi, Arjantin’in Dünya Kupası’nı kazandığı bu hafta sonu şanlı kariyeri boyunca elinden kaçan tek ödülü nihayet aldı. Ardından 21. yüzyılın en iyi oyuncusu özgeçmişine bir rekor daha ekledi çünkü artık Instagram’ın en çok beğenilen paylaşımına sahip oldu. Messi, Dünya Kupası’nı kazandıktan sonra kendisini ve takım arkadaşlarının kutladığı bir slayt gösterisi yayınladı. Gönderinin 65,8 milyondan fazla beğenisi var.

Lionel Messi Instagram postu ile rekor kırdı

Lionel Messi’nin Instagram rekorunu kırması çok da şaşırtıcı değil. The Verge’in işaret ettiği gibi, platformdaki en beğenilen gönderilerin çoğu futbolculardan geliyor ve Paris Saint-Germain forveti ilk 20 sıranın sekizini elinde tutuyor. Messi ayrıca 404 milyon takipçi ile platformda en çok takip edilen ikinci kişi konumunda. Instagram’ın kendi resmi hesabı genel olarak en çok takipçiye sahip hesap. İkinci sırada, Messi’nin bir sıra önünde, 520 milyon takipçiye sahip eski rakibi Cristiano Ronaldo yer alıyor. Ancak Dünya Kupası ile Messi o kadar çok ses getirdi ki bu kapsamda yakında en çok takipçili kişi olması da söz konusu olabilir. Messi’nin en çok beğenilen posta sahip olması ve rekor kırması çok da şaşırtıcı değil diyebiliriz. Zira en sevilen futbolcular arasında ciddi bir yere sahip.

Activision Blizzard’dan Bored Ape’e sürpriz transfer