Messi Instagram’da rekor kırdı

Lionel Messi Instagram postu ile rekor kırdı

Dünya Kupası’nın sahibi olan Arjantin’in yıldızı Lionel Messi Instagram’da da en çok beğeni alan görselin sahibi olarak yeni bir rekora imza attı.

Günlerdir tüm dünyanın merakla takip ettiği 2022 Dünya Kupası, bu pazar günü oynanan dev finalle nihayete erdi. Dünyanın dört bir yanından milyarlarca kişinin takip ettiği finalde kupaya uzanan Arjantin oldu. Dünya Kupası finalinin ardından hem Arjantin hem de yıldız futbolcu Lionel Messi, sosyal medyada uzun süre gündemden düşmedi. Sosyal medyadaki bu patlama sırasında Messi’den gelen bir Instagram paylaşımı, yıldız futbolcuya yeni bir rekor daha getirdi.

Lionel Messi Instagram’da paylaştığı Dünya Kupası fotoğraflarıyla, Instagram’da yeni bir rekorun sahibi oldu. Artık Instagram’da en çok beğeni alan görsel Lionel Messi’ye ait. Söz konusu görsel, bugün itibarıyla 65 milyon beğeni almış durumda.

Messi Instagram

Daha önce bu rekorun sahibi tam da rekor kırmak için çekilmiş bir yumurta fotoğrafına aitti. Beyaz bir fonun önünde çekilmiş yumurtanın “Hadi beraber bir rekor kıralım” mesajıyla paylaşılan fotoğrafı, 2019 yılından beri Instagram’da en çok beğeni alan görsel rekorunun sahibiydi.

Üç yıl zirvede kalan yumurta görselinin önünde sonunda bir futbolcuya geçileceği belliydi. Çünkü bugün Instagram’da en çok beğeni alan 20 görselin büyük çoğunluğunu futbolculara ait paylaşımlar oluşturuyor. Lionel Messi Instagram’da en çok beğeni alan 20 görselden sekizinin sahibi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Leo Messi (@leomessi)’in paylaştığı bir gönderi

Samsung Galaxy S23’ün çıkışı gecikebilir