Linkedin rakipler özelliği ile küçük işletmelerin dostu olacak

LinkedIn, iOS üzerinde kullanıcı verisi izlemeyi durduruyor!

Linkedin rakipler özelliği tüm kullanıcılar için aktif hale getirildi. Bu özellik ile birlikte şirketler arasında eşitlik oluşturulmak isteniyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en popüler iş platformları arasında yer alan Linkedin, rakipler özelliği ile geliyor. Bu özellik şirketlerin kendi sayfalarını rakipleri ile kıyaslamasını sağlayacak. Böylece aradaki farklar çok daha net bir şekilde görülecek. Böyle bir özelliğin ortaya çıkmasın en önemli nedeni iş hayatında eşitliği sağlamak.

Hem Türkiye’de hem de dünyada büyük şirketler çok daha sağlam reklamlar yapabiliyor. Böylece tanınırlık açısından diğerlerinin önüne geçiyor. Sosyal medya platformlarına baktığımızda büyük markaların takipçi ve sosyal medya kullanımı konusunda daha profesyonel davrandıkları görülüyor. Linkedin bunu değiştirmek istiyor

Linkedin rakipler özelliği kaliteyi artıracak

İşletmelerin sayfa kalitesi açısından büyük markalarla yarışabilmesini sağlayacak rakipler özelliği iş dünyasında yeni bir rüzgar estirecek gibi görünüyor. Uygulama tarafından verilecek tavsiyeler sayesinde sosyal medyada daha popüler hale gelecek olan işletmeler gücünü artıracak.

Linkedin rakipler özelliği

Bu özellik işletmeleri kendi kategorilerinde sınıflandıracak. Böylece herkes bir diğer şirketin ne yaptığını veya nasıl bir sosyal medya sistemine sahip olduğunu görebilecek. Böylece rekabet ortamı daha adil olacak. Her ne kadar teoride böyle bir amaç olsa bile pratikte ne tür sonuçlar vereceği henüz bilinmiyor.

Gmail uygulaması yakında sesli ve görüntülü aramalar yapacak

Uygulamada şu an bu özellik aktif olarak kullanılabiliyor. Geri gelecek olan dönüşler ile birlikte özellik biraz daha geliştirilebilir. Linkedin rakipler özelliği iş dünyasında rekabet ortamını daha adil hale getirirse uygulamanın popülerliği artacaktır. Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.