LinkedIn kendi podcast ağını başlattı

LinkedIn kendi podcast ağını başlattı

LinkedIn, podcast dünyasının derinliklerine iniyor. LinkedIn News ekibinden kurum içi şovların yanı sıra bir çok konuya değinilecek olan podcast akışı başlatılıyor. İşte detaylar.

LinkedIn podcast showları, profesyonel bir izleyici kitlesine yönelik olacak. Teknolojiyi anlama, zihinsel sağlığı yönetme ve işe alma sürecini açıklama gibi alanlara odaklanacakar. bkurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Reid Hoffman, bu baharda prömiyer yapacak olan The Start-Up of You adlı kişisel girişimcilik hakkında bir podcast’e ev sahipliği yapacak.

Şirket, LinkedIn Podcast Network’ün bir pilot uygulama olduğunu da belirtti. Son dönemlerde podcastler o kadar popüler oldu ki her şirket artık bu alana adım atıyor diyebiliriz. Gösteriler reklam destekli olacak ve ilk sponsor, Engadget’ın eski ana şirketi olan Verizon olacak.

LinkedIn kendi podcast ağını başlattı

Podcast ağı, LinkedIn ‘in haber bültenleri, canlı etkinlikler, videolar ve gönderiler gibi diğer ürünlerine bağlanacak. Dinleyiciler haber bültenlerine abone olurlarsa, doğrudan LinkedIn’deki podcast’lere erişebilecekler. Gösteriler ayrıca Apple Podcasts, Spotify ve diğer podcast platformlarında da sunulacak.

Spotify’ın son dönemlerde podcastler yüzünden başının belaya girdiğini de göz önünde bulundurursak platformların podcast kontrolü açısından işi zor diyebiliriz. Şirket sıkı bir denetleme politikasına sahip olmak zorunda. Bu oldukça önemli. Aksi halde Spotify’ın yaşadığı problemlerin benzerleriyle karşılaşmaları olası olabilir diyebiliriz. Platformun popülerliği artacak mı hep beraber göreceğiz.

Siber dolandırıcılar 2021’de spam ve kimlik avını nasıl kullandı?