LG V35 ThinQ özellikleri netleşiyor!

lg v35 thinq özellikleri

Geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi öncesinde, yeni bir amiral gemisi modeli tanıtmayacağını net bir şekilde ifade eden LG, etkinlikte V30 ThinQ modeli ile karşımıza çıkmıştı. Bu model V30 ile aynı donanıma sahip olmasına karşın, AI bazlı kamera özellikleriyle ön plana çıkıyordu. Şimdi ise V30’un donanımsal anlamda bir tık üstünde bulunan yeni bir modelin satışa sunulacağı iddia ediliyor. Bahse konu model LG V35 ThinQ olarak isimlendirilmiş. Peki LG V35 ThinQ özellikleri ile ne gibi farklar vaat ediyor? İşte yanıtı.

LG V35 ThinQ özellikleri ile fark yaratacak

Şunu hemen baştan belirtmemiz gerekiyor. LG V35 ThinQ özellikleri baz alındığında selefi modellerden çok farklı sayılmaz. En azından şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre, telefonun dahili depolama alanı, yonga seti gibi birimlerinin V30 ile aynı olduğunu görüyoruz. Peki bu modeli farklı kılan şey ne?

Aslında bu sorunun yanıtı son derece basit. LG daha önce de olduğu gibi, V35 ThinQ modelinde de kameralar üzerinde bazı güncellemelere gidecek. Bu sefer donanımsal bazda da yenilikler getiren LG, V35 ThinQ’da 2 adet 16MP’lik ana kamera kullanacak. Böylece V30’daki fotoğraf deneyimi, V35 ThinQ ile zirveye taşınmış olacak.

RAM miktarının da 6GB olacağı cihazın V serisinin son modeli olabileceği iddia ediliyor. Malum şu aralar G7 üzerinde çeşitli çalışmalar var. Fakat V40 üzerine en ufak bir söylentiye bile rastlamadık. Elbette söz konusu LG olduğunda, yine de emin konuşmamak gerekiyor.

Galaxy A6+, Infinity Display ile gelebilir