LG Kullanıcılara “Çentik” İsteyip İstemediklerini Sordu

g7

Güney Koreli şirket çentiğin trend haline gelmesinin ardından Reddit’te kullanıcılara LG G7 için çentik isteyip istemediklerini sordu. Fakat soru daha sonra kaldırıldı!

Çentik Olay Oldu, Çığ Gibi Büyüyor

Bildiğiniz gibi LG bir süredir G7 üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak çalışmaları iptal ederek sil baştan başlayan şirket şimdi de çentik için kullanıcılara danıştı. Bir süredir çentikli tasarımla geleceğinden emin olduğumuz telefon için LG, Reddit’te çentik hakkında geri bildirim almak istediğini ve ar-ge ekibiyle buna göre çalışacaklarını belirtti.

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda OnePlus’ın kurucusu, “çentik” tasarımı beğenmek zorunda olduğumuzu belirten bir tweet atmıştı. Firmalar arasında adeta bir yarış haline gelen çerçevesiz tasarımları daha da iddialı hale getirmek için çentik en iyi yol gibi gözükse de, son dönemde pek çok firmanın birden aynı tasarımı kullanması sıradanlaşan tasarımları da beraberine getiriyor.

LG’nin de bu sene, çentikliler kervanına katılması muhtemel; fakat firma yine de herkeste yer almaya başlayan özelliğin kullanıcılardan eleştiri alabileceğini de biliyor. Yapılan tasarımın bu saatten sonra değişmesi zaman alabilir, fakat görünüşe göre çok ciddi ters yorumlar gelirse yine radikal bir değişikliğe imza atılabilir. Amiral gemisi modelin tanıtım tarihi ise şu an için mayıs gibi gözüküyor.

iOS 11.3 güncellemesi yayınlandı. Peki neler getirdi?