LG Judy hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

lg judy

25 Şubat’ta Nokia ve Samsung’un etkinliği ile start alan Mobil Dünya Kongresi tüm hızıyla devam ediyor. Fakat bu sene ki MWC’de önemli bir eksiklik gözden kaçmadı. Evet, senelerdir G serisi amiral gemisi modellerini MWC kapsamında tanıtan LG bu seneyi pas geçti. Bir süredir ortalara atılan LG Judy dedikoduları da başka bir bahara kalmış oldu.

LG Judy Haziran gibi tanıtılabilir

Aslında kısa bir süre öncesine kadar, Güney Koreli teknoloji devinin MWC’de yeni amiral gemisi modeli G7’yi tanıtacağı söyleniyordu. Fakat LG cephesinden ardı ardına beklenmedik açıklamalar geldi. Bu açıklamalarda her sene yeni bir amiral gemisi modeli satışa sunmanın gereksiz olduğundan bahsediliyordu. Bu söylemlerin ardından G7’nin MWC’de tanıtılmayacağı söylentileri ortalarda dolaşmaya başladı. Nitekim geldiğimiz noktada bu söylentilerin doğru olduğunu da görüyoruz.

Son dönemde LG Judy isimli bir model ortaya atıldı. Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass, Judy’nin bir kod ismi olduğunu ve modelin tam isminin farklı olacağını belirtmişti. Şimdi ise Blass, LG’nin yeni amiral gemisinin G710 model numarasını taşıdığını söyledi. Hatırlanacağı üzere LG G6’nın model numarası G600’dü. Bu durumda G710’un G7 için bir işaret olabileceği iddia edildi. Fakat Blass, LG Judy için düşünülen ismin G7 olmadığına emin.

Sonuç olarak LG Judy, Haziran ayında tanıtılacak. En azından bu yöndeki son spekülasyonlar bunu gösteriyor. O zaman telefonun tam ismini de öğrenmiş olacağız.