LG, IFA 2023’te ankastre mutfak paketini tanıtıyor

mutfak paketi

LG’nin avrupa pazarını hedefleyen ankastre mutfak paketi, enerji verimliliği, işlevsellik ve kusursuz tasarımı bir araya fetiriyor.

LG , markanın yeni ankastre mutfak paketi ile IFA 2023’te “herkes için daha iyi bir mutfak hayatı” sunacak. Enerji verimliliği, kullanıcı dostu özellikler ve zarif tasarımla öne çıkan seri, bir InstaView fırın, QuadWash bulaşık makinesi, entegre havalandırma sistemli indüksiyonlu fırın, derin donduruculu buzdolabı ve mikrodalga fırından oluşuyor.

Yeni tanıtılan ankastre mutfak paketi, halihazırda ultra premium Signature Kitchen Suite’i içeren LG premium ürün portföyünü destekliyor ve şirketin Avrupa ankastre pazarının yanı sıra, bir bütün olarak beyaz eşya pazarındaki konumunu güçlendirmesi bekleniyor. LG, küresel pazarın yüzde 70’inden fazlasını oluşturan Kuzey Amerika ve Avrupa’daki ankastre beyaz pazarlarını genişletme ve LG’yi ilk beş ankastre markasından biri haline getirme planını geçtiğimiz ay açıklamıştı.

mutfak paketi

LG InstaView Fırın

Gelişmiş izolatörleri ve optimize edilmiş ısıtma kontrolü sayesinde LG’nin 24 inçlik fırını, A++ enerji verimliliği derecesine ulaşıyor.1 Yeni fırın ayrıca ısı kaybını en aza indiren dört katmanlı bir cam kapıya sahip ve kullanıcıların kapıyı açmasına gerek kalmadan içeriyi kolayca görmelerini sağlayan LG InstaView teknolojisi ile donatılmış durumda.

Ayrıca LG’nin InstaView fırını, zarif, mat siyah kaplamayı sezgisel tam dokunmatik düğmeler ve ergonomik bir tutacakla birleştirerek estetiği işlevsellikle kusursuz bir şekilde harmanlıyor. ProBake Convection teknolojisinin eşit ısı ve hassas kontrolünden yararlanan fırın, buharda pişirme, sous-vide ve hava ile kızartma (airfry) gibi özel pişirme ayarları sağlayabiliyor; evdeki şeflerin lezzetli ve farklı mutfak deneyimleri sunmasını kolaylaştırıyor.

mutfak paketi

LG Quadwash Bulaşık Makinesi

LG QuadWash bulaşık makinesi, her döngüde enerji kullanımını optimize etmek için şirketin yenilikçi Inverter Direct Drive Motorunu kullanarak A enerji verimliliği derecesi sunuyor. İçinde LG QuadWash teknolojisi bulunan ankastre bulaşık makinesi, bulaşıklardaki lekeleri, yağı ve yemek artıklarını çıkarmak için her yöne yüksek basınçlı su püskürtüyor.

Şık bulaşık makinesinde ayrıca ince bir ortam ışığı göstergesiyle hafifçe aydınlatılan, okunması kolay bir LED ekran paneli bulunuyor. Wi-Fi özellikli, gelişmiş cihaz, LG ThinQ uygulamasına bağlanarak kullanıcıların işlemi kolayca kontrol etmesine ve izlemesine, yeni programlar indirmesine ve Smart Diagnosis ile küçük sorunları çözmesine olanak tanıyor.

mutfak paketi

LG Entegre Havalandırma Sistemli İndüksiyonlu Fırın

LG’nin yeni endüksiyonlu fırını, pişirme yüzeyinin tam ortasında yer alan aşağı hava akımı ve davlumbaz havalandırma sistemine sahip yenilikçi bir mutfak cihazı olarak tanımlanıyor. Pişirmeden kaynaklanan dumanı ve buharı etkili bir şekilde aşağı çeken sistem, ağ filtreler kullanıyor ve hassas hava tahliyesi ile kokusuz bir mutfak sağlamak için değişken hız ayarları sunuyor.

Kullanıcı dostu sürgülü tip dokunmatik kontrol düğmeleri, yeni mutfak paketindeki diğer cihazların birinci sınıf estetiğini paylaşan fırının abartısız, minimalist görünümüne katkıda   bulunuyor.

X yakında kimlik doğrulaması zorunluluğu getirebilir