Bosch Ev Aletleri İnovatif Ürünlerini Tanıttı

Bosch Ev Aletleri

Bosch Ev Aletleri, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı – IFA 2014’te son teknoloji ürünlerini görücüye çıkardı. Yeni nesil fırınlardan indüksiyonlu ocaklara, derin donduruculardan çamaşır makinelerine, bulaşık makinelerinden buzdolaplarına kadar birçok ürün, yeni geliştirilen inovatif özelikleriyle ilk kez fuarda tüketicilerle buluştu.

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, Berlin’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı – IFA 2014’te yepyeni ürünleri ile tüketicisinin karşısına çıktı.

 Bosch-Ev-Aletleri

Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, “Yaşam için teknoloji” sloganıyla Bosch’un, müşterilerine, günlük rutinlerine mükemmel şekilde uyacak gelişmiş teknolojili cihazlar vadettiğini ifade ediyor. Süer, IFA 2014 hakkındaki görüşlerini “Bosch olarak, kalite, güvenilirlik, üst düzey işlevsellik, enerji verimliliği ve doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımı prensipleriyle geliştirdiğimiz ürünlerimizi, bu önemli platformda tüketicilerimizle buluşturacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” sözleriyle anlatıyor.

 NS-3

IFA’da ön plana çıkacak en yeni teknolojilerden biri tüketicilerin,  WLAN ile ağa bağlı ev aletlerini, mobil cihazları üzerinden kullanmasına imkân veren “Home Connect” uygulaması. Mükemmel yemek hazırlamayı daha kolay ve stressiz hale getirmek için en modern teknolojileri kullanan Bosch Ev Aletleri bu yeni uygulamayı, ağ özellikli 8 Serisi ankastre fırınlarını piyasaya sürmesi ile hayata geçirmiş olacak. Yeni dönemin amiral gemisi gözü ile bakılan 8 Serisi ankastre fırınlar, en önemli iki tüketici ihtiyacına, yani mükemmel yemekler pişirme arzusuna ve mümkün olduğunca kolay kullanıma teknolojik açıdan verilmiş gelişmiş bir cevap. 8 serisi anakstre fırınlar, çok geniş fonksiyon yelpazesi ve kolay kullanım özellikleri ile kullanıcıyı arzuladığı her şeye, mümkün olan en kısa yoldan kavuşturuyor.

 8520-03_Spueler

Yeni 8 Serisi ankastre fırınların yanı sıra indüksiyonlu ocaklar, buzdolapları, çamaşır ve bulaşık makineleri ile küçük ev aletlerine yönelik daha birçok teknoloji ve yenilik de fuar ziyaretçilerini bekliyor. Enerji verimliliği yüksek ürün portföyünü genişletmek için her yıl Ar-Ge yatırımlarını arttıran Bosch Ev Aletleri, Avrupa’nın en geniş, yüksek enerji verimliliğine sahip ürün gamını tüketicilerle buluşturuyor.

Android Kullanıcılarının Yüzde 5′i iPhone 6′ya Geçecek