LG Q8+ sertifika aldı!

lg g8 thinq

LG’nin 2019 yılı amiral gemisi modeli olması beklenen LG Q8+ bugün sertifika alırken görüntülendi. Bakalım Güney Koreli devin yüzü LG G8+ ThinQ modeli ile gülecek mi?

Güney Koreli teknoloji devi LG, bir türlü başarılı olamadığı telefon pazarına bu yıl LG G7 ThinQ modeli ile giriş yapmıştı. Tek bir model tanıtan LG’nin 2019 yılında karşımıza LG G8+ ve LG G8 modeli ile çıkacağı ortaya çıktı.

Güney Kore’deki KCC’den sertifika alan G8+ ThinQ modeli LM-Q815S kod numarasına sahip olacak. G8+ ThinQ’in yanında bir de LG V30’un kompakt modeli olan LM-Q815L sertifika alırken görüntülendi.

LG Q8+ ThinQ nasıl olacak?

Söylentilere göre; G8+ ThinQ modelinde LCD ekrandan vazgeçilecek. Bildiğiniz gibi LG G7 ThinQ modelinde Süper Parlak Ekran için LCD ekran kullanılmıştı. G8+ ThinQ ile LG, 4K çözünürlüğünde AMOLED ekrana geçiş yapacak. Bu ekranın HDR ve Dolby Vision gibi teknolojileri desteklemesi bekleniyor.

LG Q8+

Gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga setinden ve 6 GB RAM’den alması beklenen G8+ ThinQ modelinde, çift kamera kurulumun yer verilmesine kesin gözüyle bakılıyor. LG’nin parmak izi okuyucu bölümünde bir hamle yapıp, ekranın yüzeyine parmak izi okuyucusunu yerleştirmesi bekleniyor.

4500mAh bataryalı telefon; LG X5 2018

2019’da düzenlenecek olan MWC 19 etkinliğinde sergilenmesi beklenen G8+ ThinQ, bakalım Güney Koreli devin yüzünü seneye güldürebilecek mi?