Anthem Türkiye fiyatı daha çıkmadan zamlandı

anthem

Yükselen döviz kuru en çok oyun fiyatlarını etkileyecek gibi görünüyor. Yeni duyurulan oyunlar cep yakarken, Anthem gibi bazı yapımlar ise ön sipariş aşamasında zamlanmaya başladı.

Bilindiği üzere son dönemde döviz kurlarında önemli bir artık gerçekleşti. Bir ara 4.92TL seviyesine kadar yükselen dolar, şu aralar 4.47TL’ye kadar gerilemiş olsa da hala geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla son derece yüksek bir seviyede olduğu inkar edilemez. Haliyle bu yüksek kur düzeyi, oyun fiyatlarını da fazlasıyla etkilemiş durumda.

Yeni duyurulan ve ön siparişe açılan oyunlar 300 TL – 400 TL arasında fiyatlandırılırken, 300 TL altına ön siparişe sunulan Anthem gibi yapımlar da şimdiden zamlanmaya başladı.

Anthem Türkiye fiyatı zamlandı!

Electronic Arts ve BioWare işbirliği ile geliştirilen Anthem geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı. Oynanış dinamikleri ve atmosferi ile oyun severlerin dikkatini çekmeyi başaran oyunun 22 Şubat’ta raflardaki yerini alacağı belirtilmişti.

Kısa süre önce ön siparişe sunulan oyun PS Store’da 269TL olarak fiyatlandırılmıştı. Fakat geçtiğimiz gün oyunun fiyatına 90TL zam yapıldı. Yapılan zam sonrası Anthem fiyatı 269TL’den 359TL’ye yükseldi.

FIFA 19 fiyatı dudak uçuklatıyor!

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunulan FIFA 19 fiyatı da 359TL olarak açıklanmıştı.

anthem

Görünen o ki bu saatten sonra ön siparişe açılan oyunların fiyatı da aşağı yukarı aynı seviyelerde olacaktır.

Bu arada normalde 300TL dolaylarında bir fiyata sahip olan God of War’ın kısa süreliğine 150TL’den satıldığını da dip not olarak hatırlatalım.

Doom Eternal duyuruldu