LG G7 ThinQ duvar kağıtları burada!

LG G7 ThinQ duvar kağıtları

LG G7 ThinQ duvar kağıtları yayınlandı. Bu duvar kağıtları ile Android veya iPhone telefonunuza renk katabilirsiniz. İşte karşınızda yüksek çözünürlüklü LG G7 ThinQ duvar kağıtları!

LG, geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte karşımıza LG G7 ThingQ modeli ile çıkmıştı. Tasarımsal açıdan büyük bir değişikliğe giderek, çentikli bir tasarıma geçiş yapan LG, kullanmış olduğu üst segment donanım ile rakiplerine göz dağı vermişti.

Son dönemde Android telefon satışlarında yaşadığı kötü gidişata LG G7 ile dur demek isteyen firma, elindeki son konuz oynamış oldu. Peki, LG G7 özellikleri ile Android tutkunlarına neler sunuyor?

LG G7 özellikleri

FullVision özellikli LG G7 ekranı 3120×1440 çözünürlükte. 6.1 inçbüyüklüğünde QHD+ ekran Super Bright Display özelliği ile dikkat çekiyor. LG G7 ekranı, Super Bright Display sayesinde 1.000 nit parlaklığa ulaşabiliyor.

Gücünü Qualcomm’un en güncel yonga seti olan Snapdragon 845‘ten alan LG G7, bölgelere göre farklı olarak 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri ile geliyor. 64 GB ve 128 GB dahili depolama birimi modelleri bulunan telefonda çift kamera kurulumu yer alıyor.

LG: Çentiği Apple’dan önce düşünmüştük!

Biz de sizler için LG G7 ThinQ duvar kağıtlarını bir araya getirdik. Yüksek çözünürlüklü bu duvar kağıtları ile telefonunuzu renklendirebilirsiniz.

LG G7 ThinQ duvar kağıtlarına ilerleyen sayfalardan ulaşabilirsiniz.

LG G7 ThinQ duvar kağıtları 33

Lütfen sayfa değiştiriniz.