İptal Edilen LG G7’nin Fotoğrafları Sızdırıldı

lg p

Bir süredir iptal edildiği konuşulan LG G7’nin en net görüntüleri basının eline geçti. Cihaz çentikli tasarımıyla dikkat çekiyor(du).

Strateji Değişikliği G7’yi Çöpe Attı

Güney Koreli şirketin akıllı telefon pazarındaki stratejilerini baştan ayağa yenilemesiyle beraber MWC’de tanıtılması beklenen G7 de iptal olmuş, yapılan çalışmalar çöpe gitmişti. İşte tam olarak bunun duyulmasından birkaç hafta sonra, çalışmalarda gelinen son nokta ortaya çıkmış oldu. Sızan görsellerle beraber, LG ekibinin nereye kadar ulaştığına şahitlik ediyoruz.

not2 3

iPhone X’la beraber görmeye alıştığımız çentikli tasarım ve çerçevesiz tasarım örneklerini sergileyen amiral gemisi, 6 inçlik 19.5:9 oranlı Quad HD+ ekrana da sahipti. Bu panel tahmin edilebileceği üzere OLED ve 572 ppi’lık bir piksel yoğunluğuna sahip. Qualcomm’un mobil cihazlar için güncel en güçlü yonga seti Snapdragon 845’ten güç alan tepe modelde 4/64 GB ve 6/128 GB’lık RAM-depolama opsiyonları mevcut olacaktı. Neo kod adlı cihaz, yapılan planlamalara göre G serisinin 7. nesli olacaktı. Ancak son alınan bilgilere göre LG, G serisini tamamen sonlandırarak haziran ayında yepyeni bir amiral gemisi modelle geri dönecek.

İlk ulaşılan bilgilere göre yeni üst seviye cihaz, yepyeni MLCD+ ekran teknolojisi, 6.1 inç ekran ve Snapdragon 845’ten güç alacak. Özellikle Çinli üreticilerin yakaladığı hızlı çıkışla arka planda kalan Güney Koreli şirket, stratejilerinde yeniliğe giderek sıçrama yakalamayı umut ediyor.

Zenfone 5 Ailesi Resmen Duyuruldu