Remington Durablade MB050 tıraş makinesi inceleme

se2

#İŞBİRLİĞİ

Gündelik yaşantımızda “bakım” oldukça önemli. Giyimden saça, sakala kadar dikkat etmemiz gereken birçok nokta var. Öncelikle kendimizi memnun edebilmek adına da “geçer not” alabilecek araçlara ihtiyacımız var. “Dünyanın ilk tıraş makinesi”ni üreten Remington da “Remington Durablade MB050” isimli ürünüyle bir nevi gündelik bakım arkadaşımız olmak istiyor.

Remington Durablade MB050 tıraş makinesi, 305 gram ağırlığında ve avuçta rahat kullanıma uygun ince tasarımıyla dikkat çekiyor. Minimal ürünlerden hoşlananlar için cihazın maça iyi başladığını söyleyebiliriz.

O kablo olmuş mu hiç?

Ürünün kutusunda farklı sakal ve bıyık uzunluklarında kullanabilmeniz için 4 farklı takılıp çıkarılabilir başlık (1-2-4-6mm tarak) geliyor. Bir de USB şarj kablosu var. Açıkçası şarj kablosunun canımı sıktığını söylemeliyim. Yani tıraş makinesini PC USB bağlantı noktasına takarak şarj etmek pek mantıklı değil. Üstelik kablonun boyu da kısa. Belki de telefonunuzu şarj etmek için kullandığınız adaptörü bu cihaz için de kullanabilirsiniz diye düşünmüşlerdir ama bu, üretici için bir bahane olmamalı.

Cihazı yaklaşık 2 saat boyunca şarja bıraktıktan sonra sıra geliyor kullanmaya…

Remington Durablade MB050 tıraş makinesi inceleme

İster ıslak, ister kuru olarak kullanın, ama…

Remington Durablade MB050 tıraş makinesinin en önemli özelliği, ister düz, isterseniz de ters olarak seri olarak kullanabileceğiniz paslanmaz çelik bıçağı. Bu bıçak paslanmıyor ve yıllarca kullanılabiliyor. Zaten yetkililer de bu bıçağı “Değişim gerektirmeyen bıçak” olarak tanımlıyor.

Ürünün köpüksüz olarak kuru ve ıslak ciltteki performansı tek kelimeyle bende hayal kırıklığı yarattı. Eğer kirli sakal seviyorsanız bir sorun yok, ama sinek kaydı görünümü elde etmek istiyorsanız bu cihaz yeterli değil. Bir de, tıraşın ardından sakal diplerimin giysilerime takılmaya başladıklarını fark ettim, bu da can sıkıcı bir durum.

Remington Durablade MB050 tıraş makinesi inceleme

Tıraş köpüğüyle kullandığınızda ise sonuç biraz daha iyi oluyor. Su geçirmez yapıda, özellikle minimal tasarımı ve tek tuşla çalıştırılıp kapatılabilmesiyle pratik bir tıraş çözümü. Hele de sıklıkla seyahat ediyor ve yanınızda bir tıraş makinesi taşıma ihtiyacı hissediyorsanız, Durablade MB050’ye şans verebilirsiniz. Yine de beklentinizi yüksek tutmamalısınız.

Ürün, birçok yerli online satış sitesinde 149 TL’ye satılıyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Remington Durablade MB050 tıraş makinesi inceleme

LG G7 OLED Ekranla Gelmeyebilir!