LG G8’den detaylar gelmeye başladı

G8

LG’nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu için ilk detaylar basında yer buldu. Henüz geçtiğimiz ay tanıtılan G7 ThinQ’in ardından LG G8 ThinQ’in detayları basında kendine erken yer buldu.

Bildiğiniz gibi Güney Koreli firma, son amiral gemisi modelini geçtiğimiz ay duyurdu. Buna karşın şimdiden sonraki nesle ait bilgiler basında kendine yer buldu.

LG G8’e 4K LCD panel!

Ice Universe’e göre LG, 2019 yılının tepe modeli için 4K çözünürlükte LCD bir panele yer verecek. Maliyeti düşürmek için AMOLED’e yine geçiş yapmayacak olan firma, böylelikle LG G3’ten beri G serisinde kullandığı Quad HD çözünürlükten ilk kez vazgeçmiş olacak. AMOLED panelli serinin, bu sonbaharın ortalarında tanıtılması beklenen V40 ile devam edeceğine inanılıyor.

Yapılacak bu geliştirmeye ise neden olarak artırılmış gerçeklik teknolojisi gösteriliyor. Uzun süredir VR pazarında oldukça sönük kalan LG, yeni amiral gemisinde 4K ekranın yanı sıra başka birtakım iyileştirmelerle daha kullanıcı karşısına çıkabilir.

Öte yandan bunun bir furya olup olmadığını hep birlikte göreceğiz. Şu an pazarın en iyi telefonlarının çoğunda bulunan Quad HD çözünürlük fazlasıyla tatmin edici gözüküyor. Üreticiler 4K’ya geçiş yaparak kendilerine yeni bir macera ararlar mı bilinmez.

Apple Watch 4 tansiyon ölçme özelliği ile geliyor