Sony Xperia X ve XZ için yeni güncelleme!

Sony Xperia X 1

Sony Xperia X ve Sony Xperia XZ için bugün yeni güncelleme yayınlandı. Küçük çaplı olan bu güncelleme ile sistemdeki hatalar gideriliyor ve en son güvenlik yamaları uygulanıyor.

Sony, cep telefonu konusunda pek başarı gösteremese de, yazılım konusunda yaptığı atılımlar ile bu eksikliğini kapatmaya devam ediyor. Sony şimdi de Xperia X ve Xperia XZ modelleri için bir güncelleme yayınladı. Hali hazırda Android 8.0 Oreo ile çalışan Sony Xperia X ve Xperia XZ modelleri küçük çaplı yeni güncelleme ile hatalarından kurtuluyor.

Sony Xperia X ve Xperia XZ hatalarından kurtuluyor!

Yayınlanan 34.4.A.2.97 yapı numaralı bu güncelleme ile Google’ın aylık düzenli olarak yayınladığı güvenlik güncellemeleri de sistem ekleniyor. 1 Temmuz 2018 tarihli Android güvenlik güncellemesini sisteme ekleyen Sony, sistemde yaşanan küçük çaplı sorunları da çözüyor.

Sony Xperia X

Honor Note 10’un ilk canlı görüntüleri sızdırıldı

Aktarılan bilgilere göre batarya tüketiminde yaşanan bazı sorunlar da bu güncelleme ile ortadan kalkıyor. Eğer Xperia X veya Xperia XZ modellerinden birine sahipseniz; Ayarlar>Yazılım Bilgisi bölümünden bu güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce mutlaka yedek almanız gerektiğini belirtelim.