Asphalt 9: Legends mobile geliyor!

Asphalt 9: Legends

Gameloft’un sevilen oyun serisi Asphalt, yeni oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Asphalt 9: Legends ile mobilde yarış oyunu deneyimine yeni bir soluk kazandırılacak gibi görünüyor.

Mobil için oyun geliştiren köklü firmalardan olan Gameloft, 2005 yılında karşımıza Asphalt oyunu ile çıkmıştı. Dönemin popüler işletim sistemi Symbian için geliştilen Asphalt, günümüzde iOS ve Android platformlarında varlığını devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıl Asphalt 8 ile karşımıza çıkan Gameloft, şimdi de Asphalt 9: Legends oyununu duyurdu.

Asphalt 9: Legends geliyor!

Android’in uygulama mağazası Play Store’da ön siparişe sunulan Asphalt 9: Legends, serinin diğer oyunları gibi ücretsiz olacak. 50’den fazla otomobili bünyesinde barındıracak olan Asphalt 9, HDR gibi güncel ekran teknolojilerini de destekleyecek.

Rockstar GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili açıklama yaptı!

Android 4.3 ve sonrası ve iOS 8.0 ve sonrası işletim sitemlerinde çalışacak olan Asphalt 9’un henüz kesin olarak ne zaman indirime sunulacağı bilinmiyor. Uygulama içi satın alma seçeneklerinin bulunacağı oyunu aşağıdaki linkten ön sipariş verebilirsiniz. Oyun indirime sunulduğu zaman, eğer Wi-Fi ağına bağlıysanız telefonunuza otomatik olarak indirilecek.

Asphalt 9’u ön sipariş vermek için tıklayın.

Asphalt 9‘da yer alacak pistler henüz açıklanmadı. Ancak oyunun çok fazla piste sahip olacağı söyleniyor. Multiplayer oyun modunun da yer alacağı Asphalt 9, yarış oyunu sevenleri uzun süre telefonları başına kitleyecek gibi görünüyor.