LG G4’ün Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu

LG G4

LG Electronics, merakla beklenen LG G4 için aralarında İstanbul’un da yer aldığı altı şehirde düzenleyeceği etkinliğin davetiyelerini göndermeye başladı.

Bu yılın başında düzenlenen önemli etkinlikleri büyük ölçüde es geçen Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4‘ü görücüye çıkarmak için kendi etkinliğini düzenlemeye hazırlanıyor. Uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden LG G4’ü nihayet resmi olarak tanıtmaya hazır görünen LG Electronics, 28 Nisan’da düzenleyeceği basın toplantısı için davetiyeleri göndermeye başladı.

LG_G4

LG G4‘ün resmi olarak tanıtılacağı “See the Great, Feel the Great” adlı bu etkinliğin düzenleneceği şehirler arasında İstanbul da yer alacak. Ancak zaman farkından dolayı New York, Londra, Paris’te 28 Nisan’da düzenlenecek olan etkinlik İstanbul, Seul ve Singapur’da 29 Nisan günü düzenlenmiş olacak.

Henüz resmi olarak tanıtılmamış olmasına rağmen bugüne kadar internete sızdırılan bilgiler sayesinde kullanıcılara neler sunacağı büyük ölçüde ortaya çıkmış olan LG G4‘ün donanımsal özellikleri arasında altı çekirdekli Snapdragon 808 işlemci, Adreno 418 grafik işlemcisi, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, Quad HD çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, LED flaş ve 4K video kaydedebilme özelliklerine sahip 16 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kamera yer alacak.

Metal Gear Solid Filmi Senaristini Buldu