4.000 Şanslı Kullanıcı LG G4’ü Önceden Deneyebilecek

LG G4

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4’ü 28 Nisan’da tanıtacak olan LG, 4.000 şanslı kullanıcının telefonu denemesine olanak sağlayacak.

Samsung ve HTC Corporation gibi güçlü rakiplerinin yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını görücüye çıkardıkları Mobile World Congress 2015’i büyük ölçüde es geçen Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4‘ü bu ayın sonunda düzenleyeceği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılacak. Aralarında İstanbul’un da yer aldığı altı şehirde düzenlenecek olan dev bir etkinlikle resmi olarak tanıtılacak olan LG G4‘ün çıkışına hazırlanan LG Electronics, telefonu bir an önce denemek isteyen kullanıcıları memnun edecek yeni bir kampanyaya imza attı.

LG_G4

Bugün yayınladığı açıklamayla 28 Nisan’da düzenlenecek olan LG G4 tanıtımının bugüne kadar düzenledikleri en muazzam etkinlik olacağını vurgulayan LG Electronics, bu etkinliğin parçası olarak 4.000 şanslı kullanıcının telefonu henüz piyasaya sürülmeden önce deneme şansı yakalayacağını açıkladı.

Aralarında Türkiye’nin de yer aldığı 14 ülkede başlatılacak olan bu pazarlama kampanyası kapsamında firmanın internet sitesi veya sosyal medya sayfaları üzerinden başvuruda bulunan kullanıcılar arasında bir seçim yapılacak ve bu şanslı kullanıcılara denemeleri için LG G4 gönderilecek. Ancak test aşaması tamamlandıktan sonra kullanıcıların bu telefonları iade etmesi gerekeceğini unutmamak lazım.

Dead Island 2’nin Çıkış Tarihi Ertelendi