LG G4’ten Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

LG G4 1

LG Electronics’in 28 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikle resmi olarak tanıtacağı yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4’ten yeni görüntüler sızdırıldı.

Bu yılın ilk aylarını oldukça sessiz geçiren Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamayla merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4’ü, 28 Nisan’da düzenleyeceği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtacağını duyurarak bu sessizliğini bozdu. Önümüzdeki haftalarda tanıtılacak olan LG G4‘ün tasarımı veya özellikleri hakkında şu ana kadar resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, internete sızdırılan bilgiler sayesinde telefon hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

lg1

Android Central tarafından internete sızdırılan yeni görüntüler, bir süredir parça parça görülen LG G4‘ün ilk kez tam anlamıyla görülmesini sağladılar. Ancak bu görüntülere eşlil eden bilgilerin daha önce internete sızdırılan bilgilerle uyuşmaması, telefonun özellikleri hakkındaki belirsizliğin yeniden ortaya çıkmasına neden oldu. Daha önce internete sızdırılan bilgilerde telefonda 16 megapiksel arka kameraya sahip olacağı iddia edilmiş olsa da, Android Central tarafından paylaşılan bilgilerde telefonun 13 megapiksel arka kameraya sahip olacağı belirtildi.

LG_G4 (1)

Yahoo ve Bing Birlikteliğinde Sona Geliniyor