LG G4 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

LG G4

Merakla beklenen LG G4 hakkında açıklamalarda bulunan LG, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek olan G4’ün yenilenmiş bir tasarıma sahip olacağını doğruladı.

Akıllı telefon pazarının önde gelen firmaları arasında yer alan LG Electronics geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G3’le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalamış olsa da, bu durum firmayı yeni amiral gemisinde birçok değişikliğe gitmekten alıkoymamış gibi görünüyor. Öncülüne göre pek bir değişiklik sunmayan ve bunun sonucu olarak sıkıcı bir telefon olarak yaftalanan Galaxy S5’in Samsung için doğurduğu sıkıntılardan sonra tedbiri elden bırakmayan LG, LG G4‘le kullanıcıları şaşırtmaya hazırlanıyor.

LG_G4

Gün yüzüne çıktığı ilk günden beri yenilikçi ve heyecan verici bir akıllı telefon olarak lanse edilen LG G4 hakkında açıklamalarda bulunan LG Electronics, bu iddiaları doğrulayacak ifadeler kullandı. Geçtiğimiz günlerde yatırımcılarıyla düzenlediği mali toplantı sırasında yeni amiral gemisi akıllı telefonuna değinen LG, şu anda telefonun tasarımına odaklandıklarını ve yeni bir dizayn üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Merakla beklenen LG G4‘ün ne zaman resmi olarak tanıtılacağı henüz açıklanmamış olsa da, firmanın Mart ayı başında Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2015’te telefonu görücüye çıkarmayacağı ve bunun yerine yılın ikinci çeyreğinde ayrı bir etkinlik düzenleyeceği iddia ediliyor.

Samsung Galaxy J1 Resmiyet Kazandı