LG G3 ‘ün Teknik Özellikleri Sızdı

LG G3 ‘ün Teknik Özellikleri Sızdı

LG’nin Android işletim yeni amiral gemisi LG G3’ün teknik özellikleri ve ara yüz görüntüsü sızdırıldı. LG G3, 5.5 inç boyutunda 2560×1440 piksel çözünürlüğünde ekranla gelecek.

LG geçtiğimiz yılın en başarılı akıllı telefon modeli LG G2’yi yenilemeye hazırlanıyor. LG G2’nin yerini LG G3’ün alması beklenirken, telefonun teknik özelliklerinin de sızdırıldığı iddia edildi. Teknik özellikleri sızdırılan cihaz LG-LS990 kod adlını kullanıyor ve telefon büyük bir ihtimalle LG G3 olacak.

lg-g3-arayüz

Sızdırılan bilgilere göre 5.5 inç boyutunda 2560×1440 piksel çözünürlüğünde Quad HD çözünürlüğünde ekran, 4 çekirdekli Snapdragon çip seti, büyük bir ihtimalle Snapdragon 801, 13 mega piksel ana kamera, 2.1 mega piksel çözünürlüğünde ön kamera,3GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve  64GB’a kadar microSD kart desteği bulunacağı iddia ediliyor.

lg g3 özellikler2

Sızdırılan bilgilerin ne kadar doğru olduğu şuan kesinleşmiş değil ama büyük bir ihtimalle benzer donanım özellikleriyle birlikte gelecek. Sızdırılan özelliklerle birlikte LG G3’ün yine Android işletim sistemli akıllı telefon pazarının iddialı modellerin biri olacağını tahmin etmek zor değil.

lg g3 özellikler

LG G Watch’da Yeni Gelişmeler!