LG G3 Mini 8Mega Piksellik Kamerayla Gelecek

LG G3 Mini 8Mega Piksellik Kamerayla Gelecek

LG G3 Mini hakkında yeni iddialar ortaya çıkmaya başladı. Son iddialara göre LG G3 Mini’de 8 mega piksel çözünürlüğünde kamera yer alacak.

Son dönemde en sık duyduğumuz dedikoduların başında LG’nin yeni amiral gemisi LG G3 ile iddialar yer alıyor. LG G3 yüzünü göstermeden, küçük kardeşi LG G3 Mini ile ilgili iddialar ortaya çıkmaya başladı bile. AT&T’nin veri tabanında ortaya çıkarılan bilgilere göre B2 Mini kod adını kullan LG G3 Mini’nin teknik özellikleri ortaya çıktı.

lg-g3-mini

Sızdırılan bilgilere göre LG G3 Mini, LG D725 model numarasını kullanıyor. 720p çözünürlüğünde ekranın yer alacağı telefonun ekran boyutu şuan için bilinmiyor. Android 4.4.2 KiKat işletim sistemini kullanacak olan LG G3 Mini, LG’nin Optimus ara yüzünü kullanacak. Bilgilerdeki bir diğer ayrıntıda 8 mega piksel çözünürlüğündeki kamerayla ilgili. G3 Mini, 3264×2248 piksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilecek. Telefonun tasarımının nasıl olacağı şuan için bilinmese da LG G2 Mini’de olduğu gibi abisiyle aynı tasarım özeliklerini kullanacağı tahmin etmek zor değil. 

Nokia’nın İsmi Değişiyor