LG G3 Mini Gerekli İzinleri Almış Durumda

LG G3 Mini Gerekli İzinleri Almış Durumda

Bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden LG G3 Mini’nin gerekli izinleri aldığı ve çok yakında piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Amiral gemisi akıllı telefonu LG G3‘ü Mayıs ayında piyasaya süren Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics‘in LG G3’ün mini versiyonu üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu. Şu ana kadar satışa sunulduğu bölgelerde büyük ilgiyle karşılanan LG G3’ün ardından LG G3 mini‘ye odaklanan firma, yeni telefonunu piyasaya sürmeye oldukça yakın görünüyor.

LG_G3_mini

LG G3‘ün mini versiyonu bu hafta başında Çin’de LG G3 Beat adıyla gün yüzüne çıkmış olsa da, telefonun diğer bölgelerde beklendiği gibi LG G3 Mini adıyla piyasaya sürüleceği belirtiliyor. LG D725 model numarasıyla ortaya çıkan LG G3 Mini‘nin ABD’deki FCC kurumundan gerekli izinleri aldığı ve yakında Amerikan telefon operatörü AT&T tarafından satışa sunulacağı ortaya çıktı. LG Electronics cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da merakla beklenen Mini’nin çok yakında raflardaki yerini alması bekleniyor.

Selfie Odaklı HTC Eye Test Aşamasına Geçti