LG G3 Beat Sızdırıldı

LG G3 Beat Sizdirildi

LG’nin 5 inç ekran boyutuna sahip LG G3 Beat Modeli sızdırıldı.  LG G3 ile aynı tasarım özelliklerine sahip olan telefon daha küçük boyutlara sahip.

Son dönemlerin popüler modelleri amiral gemisi modellerin mini versiyonlarına farklı bir bakış LG’den geliyor. LG’nin sızıntıya uğrayan yeni akıllı telefon modeli LG G3 Beat, eğer mini sınıfında yer alacaksa sınıfın standartlarını yeniden belirleyecek özellikler sunuyor. 5 inç boyutunda ekrana sahip olan LG G3 Beat, 4.95 inç ekran boyutuna sahip olan Nexus 5 ve 4.7 inç ekran boyutuna sahip olan Motorola Moto X gibi amiral gemisi modellerden daha büyük ekrana sahip.

lg g3 beat 2

LG G3’ün biraz küçültülmüş bir versiyonu olan LG G3 Beat modelinde, tabi ki LG G3’e göre daha düşük donanım özellikleri bulunuyor. Telefonda 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı, microSD kart desteği, 4 çekirdekli 1.2GHz işlemci, 8 mega piksel arka kamera, 4G LTE desteği, 2500mah kapasiteli batarya ve Android 4.4.2 işletim sistemi bulunuyor. Hiçte fena olmayan özelliklerle gelen LG G3 Beat’in satış fiyatı 400 Dolar civarında olacak. Şuan için satışa sunulmayan telefonun Temmuz ayının ortasından itibaren pazarda olması bekleniyor. 

Blackberry Passport’un Detayları Ortaya Çıktı