LG G2 Mini Resmen Duyuruldu

LG G2 Mini Resmen Duyuruldu manset

LG’de, Android işletim sistem sistemli akıllı telefon pazarındaki diğer rakipleri gibi amiral gemisinin mini versiyonunu piyasaya sürüyor.

Koreli teknoloji üreticisi LG, amiral gemisi G2’nin mini versiyonunu resmen duyurdu. LG G2 Mini, MWC 2014’de resmen tanıtılacak. LG G2 Mini’nin 2 farklı versiyonu bulunuyor. Bunlardan ilki Snapdragon 400 çip setini kullanırken, diğer modelde NVIDIA’nın Tegra 4i çip seti görev yapacak.Her iki modelde 1.2GHz 4 çekirdekli işlemci ve 1GB RAM ile donatılırken, telefonların LTE desteksiz ve çift SIM’li versiyonları da piyasaya sürülecek.

 LG G2 Mini 2

LG G2 Mini’de, 4.7 inç boyutunda qHD çözünürlüğünde 960×540 piksel ekran yer alıyor. Ekranın çözünürlüğü 720p’yi desteklemeyecek ancak işletim sistemi olarak Android 4.4 KitKat ve Optimus ara yüzü kullanılacak. Abisinin tasarım özelliklerini kullanan telefon, 8 mega piksel çözünürlüğünde LED flaş destekli arka kameraya sahip. 8GB dahili depolama alanının yanı sıra microSD kart desteğiyle arttırılabilir hafızaya sayesinde arttırılabilir hafızaya sahip olan LG G2 Mini’de, 2.440mAh kapasiteli çıkarılabilir batarya bulunacak.

 LG G2 Mini 1

LG G2 Mini ilk olarak Rusya’da Mart ayında satışa sunulacak. Ardından Orta Doğu, Latin Amerika, Asya ve Avrupa pazarına Nisan ayında giriş yapacak. Telefonun siyah, beyaz, kırmızı ve şampanya rengi olmak üzere 4 farklı renk seçeneği olacak. Telefonun sayış fiyatıysa şuan için belirlenmiş değil. Ayrıtılar için bizi takip etmeye devam edin.

Watt Başına Performans Devrimi