Dünyanın En İnce Telefonu

Dünyanın En İnce Telefonu manset

Çinli telefon üreticisi Gionee, dünyanın en ince akıllı telefonu Gionee Elife S5.5 modelini duyurdu.

Akıllı telefonlar inanılmaz bir hızla gelişmeye devam ediyor. Önümüzde MWC 2014 ve CeBIT etkinlikleri yeni birçok akıllı telefon ve tablet modelini görmemize olanak sağlayacak. MWC öncesi Çinli telefon üreticisi Gionee ise dünyanın en ince akıllı telefonu Gionee Elife S5.5 modelini duyurdu.

gionee-elifes-5-5

En ince akıllı telefonu üretme fikri son 2 yıldır oldukça popüler. 7.6mm kalınlığındaki iPhone 5 ile başlayan incelik yarışı, 6.2 mm kalınlığındaki Huawei Ascend P6 tarafından devralınmış ve ardından da taht 5.75mm kalınlığındaki Vivo X3’e geçmişti. Gionee’nin Elife S5.5 modeliyle tahtın sahibi yeniden değişirken, incelik yarışı tekrar başlayabilir.

5.55 mm kalınlığındaki Gionee Elife S5.5, Android tabanlı Amigo işletim sistemini kullanıyor. Gionee Elife S5.5, 8 çekirdekli 1.7GHz işlemci, 2GB RAM ve 13 mega piksel arka, 5 mega piksel ön kameraya sahip. 5 inç boyutunda ekranın bulunduğu telefon, 2.300mAH kapasiteli batarya kullanılmış. Gionee Elife S5.5’de 3G bağlantı desteği bulunuyor. Telefonun LTE’li versiyonuysa Haziranda satışa sunulacak. 370 dolardan Çinde satışa sunulan telefonun 40 ülkeye daha satılması gündemde.

LG G2 Mini Resmen Duyuruldu