Watt Başına Performans Devrimi

Watt Başına Performans Devrimi manset
Oyuncular için ileriye doğru dev bir adım olanağı veren yeni grafik mimarisi 2 kat performans artışı ve güç tüketiminde yüzde 50 azalma Sağlıyor.
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ve GTX 750 GPU’ları ilk nesil Maxwell mimarisinin daha az ile daha çok şey başarma yeteneğini sunuyor. 1080p çözünürlükte çalışan GeForce GTX 750 Ti, Fermi mimarisi ile geliştirilmiş olan ve Steam Donanım  Araştırmasına göre en fazla kullanılan NVIDIA GPU’lardan biri olan GTX 550 Ti’nin iki katı kadar performans sunar ve yarısı kadar güç kullanır. GTX 750 Ti, Fermi mimarisini temel alan ve şirketin 499 ABD Doları fiyatla satılan ürünü olan GeForce GTX 480’e yakın bir performansa sahiptir, ancak yalnızca dörtte biri kadar, yani 60 watt güç tüketir.
nvidia gtx-750ti-3
Yalnızca 14-15 cm (5.7 inç) olan GTX 750 Ti GPU’nun küçük fiziksel tasarımı dahili bir güç kablosu gerektirmez. Böylece, entegre grafikler veya diğer küçük form faktörlü tasarımlara sahip PC’leri olan oyuncular, güç kaynaklarını yükseltme gereksinimi duymadan veya artan enerji maliyetleri ile karşılaşmadan 1080p’de muhteşem bir oyun deneyimi için geçiş yapabilirler.
 nvidia gtx-750ti-1
GTX 750 Ti çok az güç tükettiğinden, son derece sessiz çalışır ve çok az ısı üretir, bu nedenle ev sineması PC’leri için de mükemmel bir seçimdir. NVIDIA , Yeni “Maxwell” Grafik Mimarisi ile Watt Devrimi Vasıtasıyla Gelecek-Nesil Performansa Önderlik Ediyor GTX 750 Ti ve 750 GPU’lar ayrıca aşağıdakiler dahil olmak üzere NVIDIA’nın çığır aşan GameWorks™ programı ve  benzersiz teknolojileri için destek içerir:
  • ShadowPlay, oyunculara oyun deneyimlerini yakalama ve Twitch ve diğer çevrimiçi sitelerde paylaşma olanağı sağlar
  • GameStream, hareket halindeyken yüksek performanslı oyun deneyimi için oyunculara en sevdikleri PC oyunlarını NVIDIA SHIELD cihazlarına alma olanağı sunar.
  • G-SYNC, ekran teknolojisi akıcı, takılmasız görseller sunar

nvidia gtx-750ti-2

NVIDIA İçerik ve Teknoloji Kıdemli Başkan Yardımcısı Tony Tamasi’nin açıklamasına göre, “NVIDIA, gelecek nesil oyun deneyimi sunmanın yalnızca saniyede birkaç çerçeve daha fazla sunmak üzere saat hızları, ısı ve gürültü ayarlarından çok daha başka bir anlama geldiğini biliyor” dedi. “GameWorks teknolojilerimiz, GTX 750 Ti ve 750’nin performans, güç verimliliği, soğuk ve sessiz çalışması ile bir araya geldiğinde oyuncuların oynama tarzını büyük ölçüde değiştirmektedir.”
Bulunabilirlik ve Fiyatlandırma 
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ve GTX 750 GPU’lar artık ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY ve Zotac dâhil dünyanın lider eklenti kartı tedarikçilerinden elde edilebilir. İş ortaklığı katılımı bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir. Fiyatların GTX 750 için 407 TL, GTX 750 Ti için 482 TL’dan başlaması bekleniyor (KDV Dahil).