LG Optimus G2 Satış Fiyatı

Genel itibariyle amiral gemi modellerin ülkemizde 2.000 TL civarında bir satış fiyatıyla piyasaya sürülmesine alışık olduğumuz için aynı fiyattan satışa çıkacağını düşündüğümüz LG Optimus G2 herkesi şaşırttı ve  16 GB’lık versiyonunun fiyatı 1.599 TL, 32 GB’lık versiyonunun fiyatı da 1.799 TL olarak satışa çıkartılacağı açıklandı.

optimus g2 satış fiyatı açıklandı
optimus g2 satış fiyatı açıklandı

Optimus G modeliyle geçtiğimiz yıllarda büyük başarı yakalayan ve dünya çapında birçok ödül alan firma Optimus G2 modeliyle performans anlamında yine rakiplerini geride bırakmayı başarıyor ve birçok testten birincilikle çıkıyor. Ürün ülkemizde de satışa sunulduğunda büyük bir başarı yakalayacağını düşünerek tüketicinin fiyat politikasını gayet olumlu karşılayacağını düşünüyoruz.

Üstelik bilindiği üzere LG her yeni modelinin ilk satışında birbirinden güzel hediyeleri de müşterilerine veriyor. Kısa bir zaman için verilen bu hediyelere ön sipariş vererek sizler de sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda teknoloji mağazaları da zaman zaman indirimlerinde LG telefonlarla birlikte çeşitli hediye kampanyaları düzenliyor.

LG Optimus G2 modelinin ülkemizde çıkan versiyonunda 5.2 inçlik Full HD IPS ekran, Gorilla Glass 3 panel, Snapdragon 800 çözümü, 13MP çözünürlükte OIS destekli arka kamera, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 2GB RAM, 3000mAh batarya, 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0 özellikleri mevcut.

LG Optimus G2 Satış Fiyatı

LG Optimus G2 16 GB: 1.599 TL
LG Optimus G2 32 GB: 1.799 TL