Office 16 Windows Phone İçin de Yayınlanacak

Office 16 Windows Phone İçin de Yayınlanacak

Bill Gates öncülüğünde yapımına devam edilen Office 16’nın bilgisayar ve tabletlerin yanı sıra akıllı telefon kullanıcılarına da sunulacağı belirtiliyor.

Uzunca bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden yeni işletim sistemi Windows 10’u geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, yeni Windows’un hazırlanmasının ardından şimdi de yeni Office üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlere bakılacak olursa Microsoft’un kurucusu Bill Gates önderliğinde geliştirilen Office 16, firmanın tüm cihazlarını tek çatı altında birleştirme amacına hizmet edecek.

Office_16

Microsoft cephesinden gelen açıklamalara göre oldukça yenilikçi bir yapıya sahip olan Office 16, birçok değişikliği beraberinde getirecek. Microsoft Office‘un merak edilen bu yeni versiyonu hakkında şu ana kadar pek az detay biliniyor olsa da, Microsoft’un beta süreci için hazırlıkların başlamasıyla beraber ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Yeni işletim sisteminde mobil ve masaüstü cihazlara tek çatı altında birleştiren Microsoft’un Office 16’da benzer bir strateji izleyeceği ve yeni Office’i bilgisayar ve tabletlerin yanı sıra akıllı telefonlara da taşıyacağı belirtiliyor.

World of Warcraft İçin Yeni Ek Paket Hazırlanıyor