LG G Stylo Resmi Olarak Tanıtıldı

LG G Stylo 1

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen elektronik kalemli LG G3 Stylo’nun halefi olan LG G Stylo, dün düzenlenen basın toplantısıyla resmi olarak tanıtıldı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4‘ü önümüzdeki günlerde düzenleyeceği dev etkinlikle resmi olarak tanıtacak olan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, bu arada yeni bir akıllı telefon tanıtarak teknoloji dünyasını şaşırtmayı başardı. LG Electronics’in dün düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıttığı bu sürpriz telefon LG G Stylo oldu.

LG_G_Stylo (1)

Geçtiğimiz yıl LG G3’ün yanı sıra piyasaya sürülen LG G3 Stylo’nun halefi olarak lanse edilen LG G Stylo, LG G4’ün bir versiyonundan ziyade öncülünün daha büyük boyutlu versiyonu olarak değerlendiriliyor. 720 x 1280 piksel çözünürlükte 5.7 inç dokunmatik ekrana sahip olan LG G Stylo’nun donanımsal özellikleri arasında 64 bit dört çekirdekli 1.2 GHz Snapdragon 410 işlemci, 1.5 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, LTE bağlantı desteği ve elektronik kalem yer alıyor.

Son dönemde piyasaya sürülen birçok amiral gemisi akıllı telefonu daha şık tasarımlar uğruna microSD hafıza kartı girişlerinden vazgeçiyor olsalar da, LG G Stylo‘nun en önemli özellikleri arasında microSD hafıza kartı desteği yer alıyor. Zira telefon 2 TB’a kadar microSD hafıza kartı desteği sunuyor.

LG_G_Stylo (3)

LG G Stylo Resmi Olarak Tanıtıldı