LG G4’te Elektronik Kalem Bulunmayacak

LG G4

LG G4’te daha önce iddia edildiği gibi elektronik kaleme yer verilmeyeceği ve bunun yerine LG G3 Stylus’un halefinin piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics‘in yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4 için meraklı bekleyiş sürerken, telefon hakkında ilgi çekici yeni iddialar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. LG G4 ile ilgili bu ilgi çekici iddiaların başında ise LG’nin yeni amiral gemisinde elektronik kaleme yer vereceği ve böylece telefonun Samsung Galaxy Note 4’e sağlam bir rakip olacağı geliyordu.

LG_G4

LG Electronics‘in LG G Pen adını verdiği yeni bir elektronik kalem teknolojisi için patent başvurusunda bulunması ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen LG G3’e LG G3 Stylus adı verilen kalemli bir versiyonun eşlik etmesi bu iddiaları güçlendirmiş olsa da, ortaya çıkan yeni bilgiler LG G4‘te elektronik kaleme yer verilmeyeceğini gösterdi. LG’ye yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, firmanın yeni amiral gemisinde elektronik kaleme yer vermemeye karar verdiğini ve bunun yerine LG G3 Stylus’un halefini bu yıl içerisinde piyasaya süreceğini gösteriyor.

Sızdırılan belgelerde LG-H631 model numarasıyla görülen LG G4 Stylus hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, G4’ün önümüzdeki aylarda resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte Stylus versiyonu hakkında merak edilen detayların da gün yüzüne çıkması bekleniyor.

HTC Yetkilisi iPhone’u Sıkıcı Olmakla Suçladı