LG G Note Metal Gövdeli Olabilir

LG G Note

LG, geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkan yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G Note’da metal gövdeye yer verecek.

Bu ayın başında Barselona’da düzenlenen MWC 2015 kapsamında merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S6’yı resmi olarak tanıtan Samsung, telefonda metal bir gövdeye yer vererek uzun süredir daha şık görünümlü bir akıllı telefon isteyen kullanıcılarını memnun etmeyi başarmıştı. Ancak sst düzey akıllı telefonlara yakışır şık tasarım fikrini benimseyen tek firma Samsung olmamış gibi görünüyor. LG Electronics cephesinden gelen yeni haberler, Güney Koreli teknoloji devinin de Samsung’un yolundan giderek yeni amiral gemisi akıllı telefonunda metal bir gövdeye yer verebileceğini gösterdi.

LG_G_Note

Geçtiğimiz yılların aksine bu yıl iki farklı amiral gemisi akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlandığı bir süre önce internete sızdırılan bilgiler sayesinde ortaya çıkan LG Electronics’in metal gövde kullanacağı bu yeni telefonu LG G4 değil LG G Note olacak gibi görünüyor. Şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere bakılacak olursa Galaxy Note 4 benzeri elektronik kalem destekli bir phablet olması beklenen LG G Note hakkında internete sızdırılan yeni bilgiler, telefonun tasarımında metalin kullanılacağını gösterdi.

Apple, Samsung ve HTC Corporation gibi güçlü rakiplerle başa çıkabilmek için telefonlarını daha albenili hale getirmek isteyen LG Electronics’in LG G4 için metal bir gövde düşündüğü fakat gerekli parçaların üretim aşaması istenenden uzun süreceği için bu fikirden şimdilik vazgeçildiği belirtiliyor. Ancak yılın son çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen LG G Note için böylesi bir endişenin bulunmadığı ve telefonun daha önce planlanan tarihte metal gövdeyle piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

HTC Yönetiminde Değişikliğe Gidiliyor