LG G4 Note Gün Yüzüne Çıktı

LG G Note

Bu yıl iki amiral gemisi akıllı telefon piyasaya süreceğini duyuran LG’nin yılın ikinci yarısına sakladığı sürpriz telefonu LG G4 Note gün yüzüne çıktı.

Akıllı telefon pazarının en önemli firmaları arasında yer alan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4‘ü MWC 2015 kapsamında tanıtmayarak kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmış olsa da, bu yıl piyasaya sürecekleri tek amiral gemisi akıllı telefonun LG G4 olmayacağını etkinlik kapsamında açıklayarak bu hayal kırıklığına büyük ölçüde gidermeyi başardı.

LG_G4_Note

LG Electronics‘in 2015 yılında birden fazla amiral gemisi akıllı telefon piyasaya süreceğini duyuran LG CEO’su Cho Juno, bu yeni akıllı telefon hakkında herhangi bir detay paylaşmadı ve bunun sonucu olarak telefonun ne olacağıyla ilgili birçok söylenti ortaya çıktı. Bu söylentiler arasında en çok destekçi bulanı LG’nin Galaxy S6 Edge benzeri bir akıllı telefon hazırladığı yönünde olsa da, bugün ortaya çıkan bilgiler firmanın planlarının çok daha iddialı olduğunu gösterdi.

Güney Kore basını tarafından ortaya çıkan bu yeni bilgiler, LG Electronics‘in son dönemde yükselişe geçen phablet alanına geri dönmeye hazırlandığını ve MWC 2015’te bahsi geçen yeni amiral gemisinin LG G4 Note olduğunu gün yüzüne çıkardı. Piyasadaki en başarılı akıllı telefonlar arasında yer alan Samsung Galaxy Note 4’e doğrudan rakip olması beklenen LG G4 Note, bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek ve firmanın bir numaralı odağı olacak yeni bir seriyi başlatacak.

LG G4 Note‘un donanımsal özellikleri şimdilik bilinmiyor olsa da, geçtiğimiz günlerde sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkan 5.8 inçlik LG phabletin G4 Note olduğu tahmin ediliyor.

HTC Yöneticisinden Apple’a Övgü Dolu Sözler