LG Electronics Dört Yeni Telefon Tanıttı

LG Electronics

LG G4’ü tanıtmayacak olsa da MWC 2015’i es geçmeyen LG Electronics, fuar kapsamında tanıtacağı dört yeni orta seviye akıllı telefonu resmi olarak duyurdu.

Akıllı telefon pazarının en başarılı firmaları arasında yer alan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4’ü MWC 2015 kapsamında görücüye çıkarmayacak olsa da, teknoloji dünyasını bir araya getiren bu önemli fuarı tam anlamıyla boş geçmeyecek. Önümüzdeki hafta Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015’te bir etkinlik düzenleyecek olan LG Electronics, yeni orta seviye akıllı telefonlarını bu etkinlik kapsamında görücüye çıkaracak.

LG_Electronics

Her zaman olduğu gibi bu yıl da Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacağı yeni cihazlarını bir hafta önceden duyuran LG Electronics, fuar kapsamında görücüye çıkaracağı dört yeni akıllı telefonu resmi olarak duyurdu. LG Magna, Spirit, Leon ve Joy’dan oluşan bu dört yeni akıllı telefon Mobile World Congress 2015 kapsamında tanıtılmalarından kısa bir süre sonra tüm dünyada satışa sunulacak.

Farklı pazarlara yönelik olarak iki farklı versiyonla piyasaya sürülecek olan LG Joy‘ün üst düzey versiyonunda 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza ve LTE bağlantı desteği yer alırken, düşük maliyetli versiyonunda 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza ve HSPA+ desteği yer alacak.

Bu dört yeni akıllı telefon arasında en pahalı olacak gibi görünen LG Magna‘nın donanımsal özellikleri arasında ise 720p çözünürlükte 5 inç dokunmatik ekran, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 1.3GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, LTE bağlantı desteği ve 2,540 mAh batarya yer alacak.

Windows 10 Linux’u Nasıl Etkileyecek?