Leyla ile Mecnun setinde şok olay!

Exxen sosyal medyada büyük tepki çekti

Sevilen dizi Leyla ile Mecnun setinden şaşırtan bir haber geldi. Sette olay çıktı.

Leyla ile Mecnun setinde şok olay! Yıllar sonra Exxen platformunda yeni bölümleri yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre dizide İskender rolü ile izlediğimiz Ahmet Mümtaz Taylan ile ilgili olumsuzluklar yaşanıyor. Hem prodüksiyon ekibi hem de yönetim ekibi Ahmet Mümtaz Taylan’ın tavırları ile ilgili sıkıntı yaşıyor.

Leyla ile Mecnun dizisi ile ilgili ortaya atılan çarpıcı iddiaya göre dizide İskender rolü ile karşımıza çıkan Ahmet Mümtaz Taylan ile Erdal Bakkal rolü ile karşımıza çıkan Cengiz Bozkurt arasında bir küslük var. Üstelik daha önce çıkan haberlere göre bu küslüğün yeni değil dokuz yıllık bir küslük olduğu söylenmişti.

Leyla ile Mecnun setinde şok olay

Leyla ile Mecnun setinde şok olay!

Ekranlara 10 yıl sonra tekrar dönen sevilen dizi Leyla ile Mecnun Exxen platformunda izleyicilerin karşısına çıkıyor. İkinci sezon çekimleri başlayan dizide bir ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dizide Erdal Bakkal ile İskender karakterinin beraber oynadığı sahnelerin bir süredir olmadığı izleyicilerin dikkatini çekti. Bu durum akıllara Ahmet Mümtaz Taylan ile Cengiz Bozkurt kavga mı etti sorusunu getirdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ahmet Mümtaz Taylan dizi setinde yardımcı yönetmene telefon fırlattı ve bir prodüksiyon görevlisini azarladı. Yönetmen Onur Ünlü prodüksiyon görevlisine destek oldu. Ahmet Mümtaz Taylan’ın diziden gönderilmesi gündeme geldi ve durum Exxen yönetimine bildirildi ancak Exxen yönetimi teklifi kabul etmedi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından dizinin Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt “Adam eğlenerek çekeceğimiz dizinin her gününü zehretti. Bir daha bu adam ile aynı sete
çıkmam” dedi.

Çalınan Instagram hesabını geri alma