Leyla ile Mecnun Exxen ile geri dönüyor!

leyla ile mecnun

Sızdırılan bilgilere göre Acun Ilıcalı Leyla ile Mecnun dizisini Exxen üzerinden tekrardan izleyiciyle buluşturmak istiyor. İşte detaylar.

Bir dönem TRT1’de yayınlanan ve içerdiği mizah ile kitleleri peşinden sürükleyen Leyla ile Mecnun ekranlara geri dönüyor. Sızdırılan bilgilere göre Acun Ilıcalı dijital yayın platformu Exxen için Leyla ile Mecnun’un haklarını satın almış.

Dizinin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacağı da sızdırılan bilgiler arasında. Ilıcalı orijinal ekibi hiç bozmadan diziyi kaldığı yerden devam ettirmek istiyor. Bunun için de orijinal kadroda yer alan isimlerle görüşmeler şimdiden başlamış durumda.

Eğer Leyla ile Mecnun gerçekten ekranlara geri dönerse, Exxen’in önemli bir çıkış yakalaması işten bile olmayacaktır.

leyla ile mecnun 1

Leyla ile Mecnun Exxen ile geri dönüyor!

Dizinin kadrosunda  Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Melis Birkan, Müge Boz, Zeynep Çamcı, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür, Ege Tanman gibi isimler yer alıyordu.

Hali hazırda Ali Atay Son Yaz isimli başka bir projede yer alıyor. Ayrıca Serkan Keskin, Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt gibi isimler de farklı dizi ve filmlerde sıklıkla karşımıza çıkıyor.

Muhtemelen aynı kadroyu toplamak çok da kolay olmayacaktır. Fakat Acun bunu başarırsa, Exxen’in popüleritesi bir kez daha artacaktır. Zira aynı şeyi Blu TV de Behzat Ç. ile yapmaya çalışmıştı.

Avatar bir kez daha en yüksek hasılat yapan film oldu