Leyla ile Mecnun Exxen abone sayısını arttırdı

leyla ile mecnun

Yaklaşık olarak 8 yıl sonra Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’de yayınlanmaya başlayan Leyla ile Mecnun tahminlerin de üzerinde bir ilgiyle karşılandı.

Leyla ile Mecnun Exxen abone sayısını arttırdı. Leyla ile Mecnun yaklaşık olarak 8 yıl önce final yapmıştı. Aslında dizinin final yapması için geçerli bir neden yoktu. Çünkü gayet beğenilen bir yapımdı. Lakin söz konusu TRT olunca, yapımların beğenilip, beğenilmemesi devam etmesi açısından çok bir anlam ifade etmiyor.

Yaklaşık olarak 8 yıldır ekranlardan uzak olan dizi yine de internet üzerinden izlenme rekorları kırmaya devam etti. Hal böyle olunca Acun Ilıcalı Leyla ile Mecnun’un aynı kadro ile ekranlara gelmesi için düğmeye bastı.

Exxen nedir? Nereden üye olunur?

Leyla ile Mecnun Exxen abone sayısını arttırdı

Exxen ekranlarında yayınlanacak olması bile büyük ses getiren Leyla ile Mecnun tahmin edildiği üzere müşteri sayılarını da hızlı şekilde arttırdı.

Exxen’in abone sayısı Leyla ile Mecnun’un yayınlanmasının ardından hızlı bir şekilde arttı. Aslında bu beklenen bir şeydi. Zaten şu anda Exxen’de en çok izlenen Konuşanlar isimli talk Show programı. Belki Leyla ile Mecnun, Konuşanlar’ın tahtını ele geçirebilir. Elbette bunu zaman gösterecek.

Öte yandan Exxen’in şu sıralar Avrupa Yakası’nı tekrardan ekranlara getireceğine dair de bazı söylentiler var. Bunların ne derece doğru olduğu belli değil. Fakat geçtiğimiz gün Gülse Birsel bir dizi üzerinde çalıştığını ve bu dizinin dijitale geleceğini açıklamıştı. Bekleyip göreceğiz.

Apple otomobil bölümüne yeni bir yönetici atadı