Lenovo’nun Gözdesi K920 Ağustos’da Geliyor

Lenovo K920 5 Ağustos 2014 tarihinde tam anlamıyla görücüye çıkacak. 

Lenovo daha çok dizüstü bilgisayarları ile bilinse de son dönemde mobil alana kayan teknoloji doğrultusunda bu alanda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Gelen son haberlere göre ise Şirket son amiral gemisi akıllı telefon modelini 5 Ağustos tarihinde görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

 

big1

 

Şirketin Pazarlama Genel Müdürü Wang Yan, Weibo hesabı üzerinden son amiral gemisi modelinin bir tanıtım fotoğrafını paylaştı. Tanıtım fotoğrafında en net görülen şey ise cihazın kamerası. Bu fotoğrafta da net bir şekilde gördüğümüz gibi K920, 16 Megapiksellik bir kameraya sahip olacak. Bu kameranın yanında da iki adet LED flaş bulunuyor. Öte yandan cihazın kamerasında optik görüntü sabitleme özelliği de bulunuyor.

Çinli sosyal medya plaformunda paylaşılan tanıtım fotoğrafından kamera özellikleri dışında pekte bir şey anlaşılmıyor.

Lenovo’nın amiral gemisi hakkında son olarak ortaya çıkan sızıntılara göre K920 6 inçlik 2560 x 1440 çözünürlüğe sahip bir ekran ile geliyor. Diğer iddialara göre ise cihazda dört çekirdekli 2.5 Ghz  Qualcomm Snapdragon işlemci ve 3 GB RAM bulunuyor. Cihazın sahip olacağı Android sürümünün ise 4.4 KitKat olacağı iddia ediliyor.

K920’nin ön kamerasının ise 5 Megapiksel olacağı söyleniyor. Bu kamera Selfiecilerin büyük beğenisini toplayacaktır. Cihazın sahip olacağı dahili depolama alanının ise 32 GB olacağı aktarılıyor. Cihazda micro SD kart desteği bulunup bulunmayacağı ile ilgili ise herahngi bir bilgi bulunmuyor.

Son olarak Lenovo’nun amiral gemisinin fiyatıyla da ilgili yapılan bir açıklama bulunmuyor. Cihazla ilgili soru işaretlerinin giderileceği tarih ise 5 Ağustos 2014 olacak.

Seat Leon FR, Pazarı Sarsıyor!