Lenovo Vibe X2 Sızdı!

gsmarena 00130

Lenovo’nun merakla beklenen akıllı telefonu Vibe X2’nin görüntüleri sanala aleme sızdı. 

Dizüstü bilgisayarları ile bildiğimiz Lenovo yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Vibe X2’yi görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Vive X2’nin ortaya çıkmasına sayılı günler kala cihaz hakkında halen daha sızıntılar yaşanmaya devam ediyor. Cihazın TENAA sertifikası alırken sızan fotoğraflarının ardından yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

 

Lenovo-Vibe-X2_featured

 

Çin’den sızdığı iddia edilen fotoğraflardaki cihazında Lenovo’nun yeni amiral gemisi olduğu iddia ediliyor. Ortaya çıkan sızıntı fotoğraflar cihazın tasarımını tüm detayları ile ortaya çıkarıyor. Bunun yanı sıra cihazın metal kaplama veya metal kaplama görünümlü olduğu da görülüyor.

Cihazın sızan teknik özellikleri ise şöyle; 5 inç Full HD çözünürlüğünde ekran, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 2.250mAh batarya, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera. Bunlara ek olarak cihazın son Android sürümü olan Android 4.4 KitKat ile geleceği söyleniyor. Bazı kaynaklardan gelen haberlere göre ise cihazın Andorid L ile gelebileceği aktarılıyor.

Lenovo Vibe X2’nin iki farklı modelinde iki farklı işlemci bulunacak. Bunlardan ilki 8 çekirdekli 1.5 Ghz gücünde olan diğeri ise dört çekirdekli 2.0 Ghz olan.

Lenovo’nun amiral gemisini yayınladığı davetiyede belirttiği 4 Eylül günü görücüye çıkarması bekleniyor.

Destiny Bu Yıl İçinde 15 Milyon Satabilir