Lenovo yeni süper tableti ile Avrupa’da!

Lenovo, ThinkPhone için kolları sıvadı

Bir süre önce tanıtılarak Çin’de satışa sunulan Lenovo Tab Extreme, şimdi de Avrupa ve Amerikalı teknoloji meraklılarının karşısına çıktı.

Lenovo yeni süper tableti ile Avrupa’da! CES 2023’te Lenovo, teknoloji dünyasını bir dizi cihazıyla tanıştırdı. Bu ürünlerin en dikkat çekeni, Tab Extreme adlı amiral gemisi Android tablet oldu. Mart ayında Çin’de Legion Y900 ismiyle lanse edildikten sonra, Lenovo bu etkileyici tabletini şimdi de İngiltere ve ABD başta olmak üzere küresel pazarda sunmaya karar verdi.

İlk olarak Avrupa’da 1.299 € fiyatla satışa sunulacağı duyurulan Lenovo Tab Extreme, İngiltere’deki alıcılar için 999 £, ABD’deki alıcılar içinse 949,99 $ fiyatla satışa çıktı. Bu fiyatla birlikte, alıcılar klavye aksesuarını edinemezler, ancak tablet, bir Folio Kılıf ve Lenovo Pen 3 ile birlikte geliyor.

lenovo tablet

Lenovo Tab Extreme, ultra yüksek çözünürlüklü 14,5 inç OLED bir ekranla donatıldı. Ekran, 3000 x 1876 piksel çözünürlük sunuyor, 16:10 en-boy oranını kullanıyor ve 1920Hz yüksek frekanslı PWM karartma desteğine sahip. Ayrıca 120Hz yenileme hızını destekliyor.

lenovo tablet 2

Lenovo yeni süper tableti ile Avrupa’da!

Lenovo’nun bu etkileyici tabletini güçlendiren ise MediaTek Dimensity 9000 amiral gemisi yonga seti. 12GB LPDDR5X bellek ve 256GB UFS 3.1 depolama alanı sunan tablet, devasa bir 12300mAh bataryayı barındırıyor. Ayrıca, tam özellikli USB-C 3.2 Gen 1 ve USB-C 2.0 olmak üzere iki adet USB-C bağlantı noktası bulunuyor. Birinci bağlantı noktası DP çıkışını, ikincisi ise DP girişini destekliyor.

lenovo

Diğer özellikleriyle de dikkat çeken Tab Extreme, 740 gram ağırlığında ve 5,85 mm kalınlığında. Sekiz JBL hoparlörü, Dolby Atmos desteği ve dört adet mikrofonuyla birlikte geliyor. Optikler açısından, ön tarafta 13MP lensli bir kamera, arka tarafta ise 13MP ve 5MP sensörden oluşan çift kamera kurulumu bulunuyor.

Android 13 işletim sistemiyle çıkan tablet, Lenovo tarafından Android 16‘ya kadar güncellenebileceği taahhüt edildi. Lenovo ayrıca dört yıl boyunca güvenlik güncellemeleri sağlama sözü veriyor. Lenovo yeni süper tableti ile Avrupa’da!

Netflix şifre paylaşma kararından zararlı çıkabilir