Lenovo yeni kablosuz kulaklık modelini tanıttı

lenovo

Çinli teknoloji devi Lenovo, farklı sektörlere yönelik yeni ürün tanıtımlarına devam ediyor. İşte Lenovo’nun en yeni kablosuz kulaklık modeli.

Lenovo yeni kablosuz kulaklık modelini tanıttı. Bilgisayar dünyasında işler pek de istenildiği gibi gitmiyor. Pandeminin başlamasıyla birlikte 2020 yılında iyi bir ivme yakalayan, 2021 yılında ise rekor üstüne rekor kıran bilgisayar satışları, 2022 yılıyla birlikte dramatik bir gerilemeye sahne oldu. Üst üste gelen kötü veriler neticesinde sektörün en büyükleri bile endişelenmeye başlarken, bazı büyük bilgisayar devleri ise daha öncelerden yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başladı bile.

lenovo 1

Çinli teknoloji devi Lenovo, uzun zamandır başta akıllı telefon olmak üzere birçok farklı sektörde varlık gösteriyor. Şirket, bu hamleleriyle sadece bilgisayar dünyasında sıkışıp kalmak istemediğini çoktan duyurmuş olmuştu. İşte şirketin bu kapsamda yeni geliştirdiği ürünlerden biri de TC550 kablosuz kulaklık modeli oldu.

lenovo 2

Lenovo yeni kablosuz kulaklık modelini tanıttı

Çinli teknoloji devi tarafından tanıtılan bu yeni kablosuz kulaklığa baktığımız zaman, cihazın gövdesinin paslanmaz çelikten imal edildiğini görüyoruz. Bununla birlikte kulaklığın dış yüzeylerinin dokunmatik tuşlara ev sahipliği yaptığını da söyleyelim.

lenovo

En önemli özelliklerinden biri 25 desibele kadar gürültü engelleme olan ve bu özelliğini ergonomik kulak içi silikonlarıyla da destekleyen Lenovo TC550, tek şarjla 6 saate kadar kullanım imkanı tanıyor. Eğer bu süreyi kutusuyla desteklemek isterseniz de o zaman toplam 30 saatlik bir kullanım imkanı yakalayacağınızı belirtelim. Diğer özellikleri hakkında çok fazla detayın verilmediği Lenovo TC550 kablosuz kulaklık modelinin satış fiyatı ise 36 dolar olarak belirlendi.

Tesla satış rekoru kırmaya devam ediyor!