Lenovo Z5 kablosuz şarj özelliğiyle gelecek

lenovo z5

Kısa bir süre önce ortaya çıkan ve 45 günlük bekleme süresiyle dikkatleri üzerine çeken Lenovo Z5 için yeni bir görsel paylaşıldı. Paylaşılan görselde Lenovo’nun yeni modeli, arka cam tasarımıyla dikkat çekiyor.

Akıllı telefon pazarında, sunduğu uygun fiyatlı modellerle kendine bir kitle yaratma çabası içerisinde olan Lenovo, Motorola’yı satın aldıktan sonra önemli bir sıçrama yapmıştı. Hali hazırda ülkemizde de kurumsal olarak hizmet veren şirket, şu aralar yeni modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. İlk olarak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve 45 günlük bekleme süresi ile dikkatleri üzerine çeken Lenovo Z5, şimdi de tasarımıyla ilgi odağı oldu.

Lenovo Z5, şık tasarımıyla dikkat çekiyor

Günümüzde üst segment modellerde olduğu kadar, orta segment modellerdeki tasarım dili de önemli bir etken olarak ön plana çıkıyor. Bu segmentteki model yelpazesinin oldukça geniş olması, üreticileri albenisi yüksek modeller geliştirmeye zorluyor. Keza Lenovo Z5 de bu modellerden birisi.

Kısa süre önce ortaya çıkan Lenovo Z5, 45 günlük bekleme süresi ile bir anda teknoloji gündeminin odağına oturmuştu. Zira günümüz akıllı telefonlarının 4 – 5 günü bile zoraki çıkardıkları bir ortamda, Z5’in vaat ettiği 45 günlük bekleme süresi oldukça muazzam.

Peki muhtemelen devasa bir bataryayla gelecek olan bu telefonun tasarımı nasıl olacak? Lenovo’nun yetkili isimlerinden biri olan Chang Cheng, geçtiğimiz gün Z5 ile ilgili bir görsel paylaştı. Paylaşılan görselde telefonun arka kısmının cam bir yüzey ile kaplandığı görülüyor. Bu durum Z5’te kablosuz şarj özelliğinin de bulunacağı şeklinde yorumlandı.

lenovo z5

Elbette henüz Lenovo’dan resmi bir açıklama gelmediğini de belirtmek gerekiyor. Bu arada telefonun tanıtım tarihinin 5 Haziran olduğunu da tekrardan hatırlatalım.