Lenovo Telefonlar Android 5.0’a Kavuşuyor

lenovo smartphone vibe

Lenovo’nun resmi internet sitesinde bugün yayınlanan Android 5.0 Lollipop yol haritası, yedi telefonun yeni işletim sistemine kavuşacağını gösterdi.

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticileri arasında yer almasının yanı sıra son yıllarda yaptığı atılım sayesinde akıllı telefon pazarının da en etkili firmaları arasına girmeyi başaran Çinli teknoloji devi Lenovo, bugün yayınladığı açıklamayla kullanıcılarını sevindirdi. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve yavaş yavaş akıllı telefon kullanıcılarına ulaşmaya devam Android 5.0 Lollipop için yol haritasını açıklayan Lenovo, yedi telefonunun çok yakında yeni işletim sistemine kavuşacağını duyurdu.

lenovo-smartphone-vibe

Lenovo‘nun resmi internet sitesinde yayınlanan bu yol haritası göz önüne alındığında, Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanan yedi telefonun Android 5.0 kavuşacağı fakat bunun dışındaki telefonların Android 4.4 veya daha eski işletim sistemlerinde kalacağı anlaşıldı. Android 5.0 Lollipop işletim sistemine önümüzdeki aylarda kavuşacağı açıklanan telefonlar: Lenovo A5000, A6000, P70-A, S90-A, Vibe X2, Vibe Z2 ve Vibe Z2 Pro’dan oluşuyor. Bahsi geçen bu telefonlar için Android 5.0’ın tam olarak ne zaman yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde açıklığa kavuşacak.

Assassin’s Creed Victory Hakkında İlk Detaylar