NVIDIA Shield Tablet Android 5.0’a Kavuşuyor

Nvidia Shield tablet

Nvidia tarafından bugün yapılan açıklama NVIDA Shield Tablet’in Android 5.0 Lollipop işletim sistemine kavuşan ilk cihazlar arasında yer alacağını gösterdi.

İnternet devi Google’ın geçtiğiimz ay düzenlediği basın toplnatısında yeni Nexus cihazların yanı sıra resmi olarak tanıttığı Anrdoid 5.0 Lollipop işletim sistemi için bir çok Android kullanıcısının meraklı bekleyişi devam ederken, akıllı telefon ve tablet üreticileri de işletim sistemiyle ilgili planlarını açıklamaya devam ediyorlar.

NVIDIA_Shield

Nexus 6 ve Nexus 9’un piyasaya sürülmesiyle birlikte kullanıcılarla buluşan Android 5.0 Lollipop’un çıkışından saatler sonra işletim sistemi hakkında açıklamalarda bulunan Amerikalı ekran kartı üreticisi Nvidia, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü NVIDIA Shield Tablet‘in Kasım ayı içerisinde işletim sistemine kavuşacağını açıklayarak kullanıcılarını sevindirdi.

Nexus 9 ve Project Tango 3D’de beraber çalıştığı Google’la son dönemde kurduğu yakın ilişki sayesinde yeni işletim sistemini kullanıcılarına sunan ilk firmalar arasında yer almayı başaran Nvidia‘nın diğer tableti Tegra Note 7’nin ne zaman güncelleneceği ise henüz açıklanmış değil.

Samsung Galaxy S6 Hakkında İlk Detaylar