Lenovo Legion özellikleri kesinleşti

Lenovo Legion 12

Lenovo’nun oyun odaklı Legion’ın özellikleri sonunda netleşti. İşte Lenovo Legion özellikleri!

Oyun odaklı akıllı telefon sayısı artmaya devam ediyor. Özellikle Çinli üreticilerin bu tarz modeller konusunda istekli olduğunu görebiliyoruz. Xiaomi ve ZTE gibi isimlerin ardından Lenovo da oyun odaklı akıllı telefonu Legion için geri sayıma geçti.

22 Temmuz’da tanıtılacak olan telefonun özellikleri etkinliğe yaklaşık olarak 1 hafta kala netleşti.

İşte Lenovo Legion özellikleri!

Lenovo’nun üst seviye modeli sizlerin de tahmin edebileceği üzere Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 865+ yonga setiyle gelecek. RAM tarafında 8GB ve 12GB’lık iki farklı opsiyon sunan Lenovo dahili depolama alanında da 128GB ve 512GB’lık iki seçenek sunacak. Fiyat kullanıcıların seçtiği RAM ve depolama alanı miktarına göre değişecek.

lenovo legion

1440 x 3120 piksel çözünürlüğünde 144Hz’lik 6.67 inçlik AMOLED ekrana sahip telefon, ciddi anlamda göz kamaştıracak. 5000 mAh’lık devasa bir bataryaya sahip olan Lenovo Legion 64MP+ 16MP’lik çift kamera kurulumu ile beklentileri karşılamaya çalışacak. Telefonun ortasından çıkan 20MP’lik pop-up selfie kamerasıyla alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olan modelde 90W hızlı şarj desteği de bulunacak.

Oppo yeni nesil hızlı şarj teknolojilerini tanıttı

Kutudan çıktığında Legion OS destekli Android 10 ile çalışacak olan telefonun fiyatı ise muhtemelen 22 Temmuz’daki etkinlikte netleşecektir.

Görünen o ki Lenovo Legion özellikleri ile rakiplerine meydan okuyacak ve hatta zirveyi zorlayacak bir model. Elbette bu özelliklerin reel anlamda ne kadar performans sunduğu da önemli. Bunu da zamanla göreceğiz.