Lenovo Go kablosuz fare, 65W güçe sahip

Lenovo Go kablosuz fare, 65W güçe sahip

Birkaç gün önce Lenovo, Lenovo Go adında yeni bir alt markayı duyurdu. Resmi basın açıklamasına göre şirket, bu marka altında “mobil üretkenlik ve” hibrit iş gücü “için tasarlanmış çok çeşitli PC aksesuarlarını satacak.

Şu an itibariyle Çinli teknoloji devi, Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse ve Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20.000 mAh) olmak üzere iki ürün tanıttı. Adından da anlaşılacağı gibi, yeni duyurulan Lenovo Go Kablosuz Çok Aygıtlı Fare üç adede kadar cihazla eşleştirilebilir. Kullanıcılar, bu amaç için özel bir düğmeye tıklayarak eşleştirilmiş cihazlar arasında geçiş yapabilirler. Farede yalnızca Bluetooth 5.0 değil, aynı zamanda 2.4GHz kablosuz USB Type-C alıcısı da var. Resmi teknik özellik sayfasında bu ürünün yalnızca Microsoft Windows ve Google Chrome OS ile uyumlu olduğu belirtilmekte. Ancak Bluetooth özelliği olduğundan, Android akıllı telefonlar ve tabletler, iPad’ler, iPhone’lar ve çok daha fazlası dahil olmak üzere hemen hemen tüm cihazlarda çalışıyor.

Lenovo Go kablosuz fare, 65W güçe sahip

Ayrıca, farede üç düğme (sol, sağ, kaydırma tekerleği) ve bir Nordic IC (52810) bulunuyor. Anında ayarlanabilir DPI’leri (2400, 1600, 800) destekliyor ve mavi optik sensör sayesinde her yüzeyde kullanılabilir. Fare, şirketin tam şarjla yaklaşık 2 ay dayandığını iddia ettiği 380 mAh pil ile destekleniyor. Şarj etmeye gelince, fare USB Type-C kablolu şarjı ve Qi kablosuz şarjı destekliyor. Son olarak, Lenovo Go Kablosuz Çok Aygıtlı Fare 100 x 62 x 34 mm boyutlarında ve iki renkte (Fırtına Grisi, Gök Gürültüsü Siyahı) geliyor. Fiyat 59,99 dolar ve ABD’de Haziran 2021’den itibaren satışa sunulacak.

Lenovo Go USB-C Dizüstü Bilgisayar Güç Bankası (20.000 mAh) özelliklerine gelirsek; Yeni Lenovo Go Power Bank, 20.000mAh kapasiteye sahip. Aksesuar, 4 hücreli bir pil kullanıyor (her biri 5.000 mAh). Bu ürünün bir diğer özelliği de 65W’a kadar hızlı şarjı desteklemesi. İki USB Type-C bağlantı noktası ve tek bir USB Type-A bağlantı noktasıyla birlikte geliyor.  Ayrıca, iki USB Type-C bağlantı noktası da 100W’a kadar girişi destekliyor. Dolayısıyla, taşınabilir şarj cihazı, yüksek kapasiteli bir şarj cihazıyla hızlı bir şekilde şarj edilebilir.

Lenovo Go kablosuz fare, 65W güçe sahip

Aksesuar aynı anda üç cihaza kadar şarj edebilir. Ek olarak, güç bankası iki cihaz şarj edilirken yeniden şarj edilebilir. Resmi olarak USB-C 65W gücünde ve güç altında Lenovo ve ThinkPad dizüstü bilgisayarlarla uyumlu olduğu söyleniyor. Ancak dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler ve diğer markaların avuç içi oyun konsolları dahil hemen hemen tüm diğer ürünlerle çalışacak. Güç bankasında entegre bir USB C Tipi kablo, açmak / kapatmak için fiziksel bir düğme ve LED göstergeler bulunuyor. 170 x 72 x 23 mm boyutlarında, 390 gr ağırlığında ve iki renkte (Gök Gürültüsü Siyahı, Fırtına Grisi) geliyor.

Cardano tüm zamanların en yüksek seviyesinde!