Lego Filmi 2 için yeni tanıtım videosu!

maxresdefault 26

Lego sinematik evreninin yeni halkası olan Lego Filmi 2 için bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Lego sinematik evreni 2014 yılında vizyona giren Lego Filmi’yle resmen başlamıştı. Daha sonra bu filmleri Lego Batman ve Lego Ninjago filmleri izledi. Bu filmler direkt olarak Lego Filmi ile bağlantılı olmasa da aynı evrende geçiyordu. Keza bu süre içerisinde farklı evrenlerde geçen çeşitli Lego filmlerine de tanıklık ettik.

Nitekim ilk filmden yaklaşık olarak 5 yıl sonra, Lego Filmi 2 izleyicilerle buluşacak. İlk filmde olduğu gibi Lego Filmi 2’de de Emmet Brickowski’nin maceralarına tanıklık edeceğiz. Emmet’a yeni macerasında da Batman ve Lucy karakterleri eşlik edecek.

Lego Filmi 2 için Türkçe fragman

İlk filmden 5 yıl sonra geçen olayları konu edinecek olan Lego Filmi 2, tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 8 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda Chris Pratt başta olmak üzere Elizabeth Banks, Alison Brie, Will Arnett ve Channing Tatum gibi ünlü isimler yer alacak.

Muhtemelen ülkemizde daha çok Türkçe dublaj seçeneğiyle yayınlanacak olan filmin, seslendirme kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı henüz netleşmiş değil.

Lego Filmi için yayınlanan yeni tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Bu arada tanıtım videosunun Türkçe dublajlı olduğunu da hatırlatalım. Şimdiden iyi seyirler.

Şimdi de Naim Süleymanoğlu’nun hayatı film olacak