The Lego Movie 2 için yeni fragman yayınlandı

lego movie 2

Eğlence ve maceranın hiç bitmediği LEGO evreninde seri The Lego Movie 2 ile devam ediyor. Filmde bir kez daha Emmet Brickowski’nin başından geçen olaylara tanıklık edeceğiz.

Popüler filmlerin LEGO parçaları ile tekrardan karşımıza çıkması, ilk olarak oyunlar vasıtasıyla olmuştu. LEGO oyunları büyük bir ilgiyle karşılanınca ikinci durak beyaz perde oldu. 2014 yılında gösterime giren The Lego Movie ve sonrasında gelen filmler LEGO evreninin aslında ne denli bir potansiyele sahip olduğunu da gözler önüne serdi. Şimdi ise macera The Lego Movie 2 ile devam ediyor.

The Lego Movie 2 için nefes kesen fragman!

İlk Lego filmi az önce de bahsettiğimiz üzere 2014 yılında vizyona girmişti. Oldukça düşük bir bütçe ile çekilen animasyon filmi, tüm dünya genelinde beklenmedik bir şekilde yarım milyar dolarlık hasılata imza atmıştı. Pek çok popüler filmin bile ulaşamadığı bu başarı, diğer LEGO filmlerinin de önünü açtı.

Araya sıkıştırılan Lego Batman Movie ve Lego Ninjago Movie sonrası, seri başladığı noktaya geri döndü. 8 Şubat’ta vizyona girecek olan LEGO The Movie 2 için geçtiğimiz gün yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada filmin orijinal seslendirme kadrosunda Chris Pratt, Elizabeth Banks, Alison Brie, Will Arnett, Channing Tatum gibi ünlü isimlerin bulunduğunu da bir kez daha hatırlatalım.

Deadpool 2 yine zirvede